Aandacht pers groeit

Gelukkig is er steeds meer aandacht in pers en media voor hitte-eilanden. Hieronder de meest recente toevoegingen. Ook ontvingen we een uitnodiging voor een debat op een lokale radiozender. De politiek begint ook te reageren, maar daarover later.

  • In NRC.Next (de hele voorpagina en pagina 4/5) en NRC uitgebreide artikelen van Marije Willems en Marcel aan den Brugh over hitte-eilanden en opwarming van de aarde. Bijzonder is een grote hitte-eilanden-kaart van Den Haag die door NRC is gemaakt op basis van satellietbeelden uit 2013, met daarop duidelijk de Haagse hitte-eilanden. 5-6-2015
  • Groot artikel in AD/Haagsche Courant over hitte-eilanden en groen: Hagenaars willen veel meer groen in stad. Het artikel in de papieren krant is overigens veel langer dan het stuk op internet. 1-6-2015
  • Artikel in Ons Den Haag: Hitte-eilanden door Valentijn van Koppenhagen. mei/juni 2015
  • In een column van Julius Pasgeld worden hitte-eilanden en het gebrek aan Haags groen – op zijn eigen wijze – besproken onder de titel Het gedonderjaag sopt zich op. 16-1-2015

Voor alle aandacht in de pers, kijk op de PERS-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s