Wat doen?

De bedoeling van deze website is om zoveel mogelijk oplossingen voor het hitte-eiland-effect te presenteren. En om iedereen met ideeën over hitte-eilanden de mogelijkheid te bieden ze hier te delen. Globaal zijn de maatregelen in drie groepen onder te brengen:

  1. Wat kan ik doen als het hitte-eiland-effect zich voordoet, tijdens hete dagen of een hittegolf? Hoe zorg ik ervoor zo weinig mogelijk last te hebben van de extra temperatuurstijging in mijn woning, op m’n werk of elders waar ik verblijf.
    LEES HIER VERDER.
  2. Wat kan ik, alleen of samen met buurt/stadsgenoten tegen het hitte-eiland-effect doen? Zoals overal op deze site blijkt, is er van alles te doen om het hitte-eiland-effect te verminderen of – hier en daar – zelf te voorkomen. De algemene noemer van bijna al deze maatregelen is: MEER GROEN! LEES HIER VERDER.
  3. Ook dragen gemeenten, provincies en andere overheden verantwoordelijkheid voor een goed leefklimaat van hun inwoners. Lang niet alle gemeenten doen genoeg aan het voorkomen en/of de bestrijding van hitte-eilanden, terwijl er inmiddels voldoende onderzoek en praktijkervaring is om het hitte-eiland-effect praktisch aan te pakkenLEES HIER VERDER.

Groen-loont

3 gedachten over “Wat doen?

  1. I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is really excellent D. Good job, cheers eecgfdbdcgdg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s