Honderden doden in Karachi

Dat het nog erger kan dan de afgelopen dagen in Nederland laat de situatie in Pakistan zien. In onderstaande twee artikelen wordt beschreven wat er gebeurt in de hoofdstad van Pakistan, als de officiële temperatuur er tot 45 graden oploopt. Tel daarbij, in die uiterst dicht bebouwde stad met nauwelijks groen, het Urban Heat Island effect en het is niet verwonderlijk dat er noodvoorzieningen in ziekenhuizen getroffen moeten worden en artsen met verlof opgeroepen.
Zie: Pakistan Today en Dawn.
Karachi-UHI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s