Stadslab Klimaatbestendige stad

Op dinsdagavond 17 maart organiseert de Haagse Stadspartij een Stadslab rondom het thema ‘Klimaatbestendige stad’.

juiste-maatregelenDen Haag wordt in toenemende mate geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering. Periodes van extreme hitte kunnen afgewisseld worden door perioden van regen. Wateroverlast levert nu al het nodige ongemak op; door heftige regenval overstromen riolen en kelders en kunnen viaducten vollopen. Hittestress-bij-ouderenDen Haag kent als dichtstbevolkte stad van Nederland ook de hoogste temperatuurstijging tijdens warme periodes. Deze risico’s zullen verder toenemen doordat de stad groeit en steeds meer versteend raakt.
Sprekers o.a.: Willem-Jan Goossen (programmamanager Ruimtelijke Adaptatie Deltaprogramma), Niels Al (beleidsadviseur Kust & Water Gemeente Den Haag) & Geert van Poelgeest (Haags Milieu Centrum). Na de pauze: discussie met de zaal.

Datum: dinsdagavond 17 maart. Locatie: Zeeheldentheater. Inloop vanaf 19:30, start programma 20:00.
Meer info op de site van de Haagse Stadspartij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s